Pro 5 - Eriks nye Hjemmeside

Gå til indhold

Hoved menu:

Pro 5

Svulstige > Protokulater
 
Gruppearbejde med det formål at udarbejde Protokulat 5 til Lovene for Svulstige Alkoholiske Sutter
Gruppen betår af Broder Axel og Erik
 
 
Der har gennem hele hele foreningens levetid været debat om de Brødre, der ikke regelmæssigt deltager i de almindelige Broderaktiviteter.
Denne debat har været vedligeholdt af et antal Brødre som gennem tiden har fundet dette som et kardinalpunkt.
 
Broder sammenholdet er forventet at skulle basere sig på indtagelse af humle, afsyngelse at sange og almindelig morskab over historier og hændelser.  Vi driver jo hverken en fagforening eller en grundejerforening.
 
En stor tid af Brodermøderne går med at at diskutere om ikke de IKKE tilstædeværende skulle smides ud af foreningen (selvfølgelig for det meste dem der ikke har været der gennem et antal møder)
Ofte bliver der ikke tid til et par afsluttende sange.  Når vi undertegnende her påtager sig at se på denne problemstilling, er det alene for at slippe for det evige ævl og kævl om dette spørgsmål, og sikre at der bliver tid til at koncentrere os om det væsentlige. (se ovenfor)
Vi må konstatere at vi har de brødre vi selv har ”valgt” ind.   Hvis de ikke kommer til møderne kan der være forskellige grunde til det.   De kan ikke drikke mere.   De er trætte af møderne.   Det var en forkert klub de blev optaget i. 
Der tales så om at smide dem ud.   Det kommer der jo ikke flere til møderne af.  Om de er smidt ud, eller blot ikke kommer er jo ligemeget.
Der har også været tale om at de skal pålignes en bod for ikke at møde.  Hvis de har svært ved at komme i almindelighed,  skal det da nok holde dem væk.
 
Kassen i baren har plads til 39 Brødre, og der er vi ikke nået til endnu.   Det kunne jo være en god ide at komme med nogle Broderemner der har lyst til at deltage aktivt.  (alternativt at blive enig om at foreningen ikke behøver at blive større)
Så længe vi ikke er nået 39 Brødrer, er der ikke behov for at smide nogen ud, sålænge der er visse regler der overholdes:
 
  • Brødre der ikke deltager regelmæssigt må ikke ligge andre Brødre til økonomisk last
  • Brødrene skal overholde foreningens etiske regler
 
Vi har på et tidligere tidspunkt vedtaget at det ikke var nødvendigt at foretage tilmelding til ”aktiviteter”.  Man var per definition tilmeldt, og skulle melde afbud.   Dette skal om defineres.
Hvis en Broder ikke har deltaget i broderskabets sociale aktiviteter, og ikke kan påregnes at deltage i kommende aktiviteter, vil han blive betragtet som ”stående udenfor” når der ses på ”automatisk” tilmelding f.eks. byture, sommerture og andre fælles arrangementer.
 
Hermed betragter vi behovet for yderligere debatter om dette udtømt og diskussionen om Brødrenes møde diciplin som værende afsluttet
 
Med Broderlig hilsen
 
Axel og Erik
09 Marts 2001
 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu