Referat januar 2016 - Eriks nye Hjemmeside

Gå til indhold

Hoved menu:

Referat januar 2016

Svulstige
 
 
 
 
 
REFERAT FRA LOGEMØDE DEN 12. JANUAR 2016
Referent: Broder Rolf.                 
Fremmødte brødre: Broder John, Broder Erik, Broder Carsten, Broder Broder Finn, Broder Bjarne, Broder Kjeld, Broder Tom og Broder Rolf
 
 
Mødet startede med at formanden sagde skål!
Dette var jo en god begyndelse, da flere brødre så ud som om, at varanen havde sat dem på rationering i anledning af det nye år.
2 genstande pr. time (som nogen sagde) er jo risikabelt for væskebalancen. Efter de første dråber humle var konsumeret, løste stemningen sig op, efterhånden som der kom mere øl på bordet. Der blev bevilget ryge & dehydreringpause efter behov.
Herefter blev Sverigesturen den 9/2 2016 drøftet indgående. Båden er på værft, dette skyldtes nok at den skal opgraderes til at kunne betjene logen.
Sverige har jo indført krav om billedlegitimation for dem som vil besøge landet. Dette skal vises før man går ombord. Men den spiritus lovgivning, som man praktiserer i Sverige, fratager enhver broder lysten til at sætte benene på svensk jord så egentlig burde det ikke være aktuelt for logen at medbringe legitimation.  Men gør det for en sikkerheds skyld alligevel.
Broder Tom udtrykte bekymring for broderordenens finanser. Dette blev dog imødegået ved at formanden idømte nogle bøder.
Der blev også udtrykt bekymring for om broder Kim nu også kunne arrangere bakketuren fra de fjerne verdenshjørner hvor han befinder sig.
Man blev enige om at se tiden lidt an desangående.
Broder Tom foreslog at vi arrangerede en fisketur. Dette fik ikke den store tilslutning, men nogen mente dog at det kunne tages op til overvejelse igen, når vejret var blevet lidt varmere.
Nu meldte sulten sig og brødrene trak op i restauranten for at indtage forloren hare. Det var velsmagende dansk husmandskost.
Brødrene gik herefter hver til sit.
 
Kasse 40: kr. 353,50
Med broderlig hilsen
Broder Rolf 
 
 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu