Referat juni 2015 - Eriks nye Hjemmeside

Gå til indhold

Hoved menu:

Referat juni 2015

Svulstige
 

Referat fra Brødremøde på Bjærget

Tirsdag den 9.6.2015
 

Referent Broder Kim

Deltagere Broder Finn, Broder John, Broder Bjarne, Broder Kjell, Broder Walther, Broder Erik, Broder Niels.
Med afbud? Broder Carsten, Broder Thor, Broder Tom, Broder Birger
 
Det var højt solskin, da brødrene mødtes til sæson afslutning og som sædvanlig havde broder John med vanlig gæstfrihed inviteret os til Bjærget.

Som forrige år var der igen 2 slags roulader til formiddags kaffen, og det var et glædeligt gensyn kunne man se på brødrene. Det var også et glædeligt gensyn med Broder Finn, der tilsyneladende næsten er kommet sig over uheldet med motorcyklen. Nogle måneders ophold på Monte Bello i Spanien har gjort ham godt, selv om det så ud som om, der ikke er megen sol i Spanien.

Da roulade og kaffe var fortæret, var det tid til at stige til vogns og køre til frokost og i lighed med sidste år, havde broder Rolf sørget for en dejlig frokost i sin skønne have. Flere slags sild, grillet laks og ost(så vidt jeg husker). En herlig frokost med tilhørende humle og 2 flasker Snaps, hvoraf den ene var sponseret af broder Niels.

Vanen tro havde broder John igen lagt hovedet i blød så legebarnet kunne komme op i brødrene.  Vi trak hver et stykke afsavet fyrretræsstamme med nr. 1 eller nr. 2 på.  Således kunne holdene begynde på Hula Hop  øvelser, og efter ansigtsfarve var det ikke den nemmeste konkurrence for de fleste brødre inklusiv undertegnede, der knap lykkedes at få den en hel omgang. Hvilket hold der vandt, er forsvundet fra min erindring.

Med frokost og konkurrencer godt overstået var det tid til den årlige generalforsamling. Desværre var festlige broder Jørgen bortgået siden sidste møde; et minuts stilhed blev derfor afholdt for at mindes denne dejlige broder. Broder Rolf oplæste sit velskrevne referat fra mødet på bakken, dog med lidt navne forvirring,  hvorefter vi så frem til information om, hvem den afgående formand havde bestemt skulle holde styr på brødrene i den kommende sæson. Det blev broder Bjarne, der ifølge traditionen skulle tømme et fyldt literkrus med humle. Det var han nu ikke helt tilfreds med og det blev vist kun til knap et halvt krus. Post Danmark var desværre nok skyld i, at vi ikke fik et årsregnskab, men broder Tom har det nok med til sæsonens første møde.

Box40 – Kr. 520

Så blev det middagstid og menuen var til forskel for Gullasch de senest år, hamburgerryg og fløde kartofler. Det smagte dejlig indtil referenten vanen tro fik væltet sit glas. Klokken var mange og referenten havde tilsyneladende fået for meget snaps til frokost; han var derfor nødt til at lægge sig og gik glip af pandekager med is; men så kan han lære det. Det er også årsagen til at referatet stopper ved middagen.

Næste morgen mødtes alle brødrene til flot morgenbord i gården med alskens lækkerier. I dagens anledning havde hønsene lagt æg på størrelse med en mindre struds; alle blev enige om, at de må have lidt ondt i gumpen.

Efter dejlige 24 timer var det tid til opbrud, og vi glæder os til at komme igen.
 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu